Zeg vaarwel tegen pijnlijke voeten

0
516

Het dragen van geweldige schoenen is een plezier dat veel vrouwen waard zijn. Schattige schoenen met mooie hakken zijn niet alleen prachtig, ze geven ook veel draagplezier en extra zelfvertrouwen. Maar er zijn ook nadelen aan het gebruik van deze pompen. Met name dat je in een handomdraai pijnlijke voeten zult hebben. Elke vrouw kent de drang om na een avondje uit je schoenen uit te doen en er ook voor te kiezen om op blote voeten naar huis te wandelen. Maar dit is natuurlijk gevaarlijk. Er zijn absoluut methoden om ervoor te zorgen dat je geen pijnlijke voeten meer hebt. In dit korte artikel bespreken we hoe je prachtig schoeisel kunt dragen zonder constant pijnlijke voeten te hebben.

Juist materiaal

De allereerste stap is om pumps te kopen die gemaakt zijn van suède en natuurlijk leer. Dit zijn beide producten die zich naar de voet vormen en daardoor onaangename stressplekken stoppen. Tegelijkertijd is het ook een materiaal dat ademt en daardoor is de kans op vieze luchtjes ook een stuk kleiner.

Systeempompen

Veel dames die de hele dag pumps gebruiken, hebben aan het eind van de dag een branderig gevoel in de rondingen van hun voeten. Dit komt meestal omdat ze een slanke zool in de pomp hebben. Kies je voor pumps met een dikkere single, zoals een systeemzool, dan heb je meer steun en dat geeft een extra aangenaam gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoeiselbomen dienen voor het spannen van de breedte en ook de maat van de schoen. Zie je dat je nieuwe pumps eigenlijk net iets te smal zijn? Daarna kun je de maat verlengen met een schoenspanner. Hetzelfde geldt ook voor de maat. Het kan ondraaglijk zijn als ze net iets te klein zijn, vooral als je je nieuwe schoenen aan het inlopen bent. In dat geval kan een schoenenboom uitkomst bieden.

Neem ander schoeisel mee

Nog een slimme tip is om gewoon een grotere tas mee te nemen met ruimte voor een extra set echt comfortabele schoenen. U kunt dan aan het eind van de dag of een avondje uit gewoon van schoeisel wisselen en comfortabeler schoeisel aantrekken. Je kunt er hoe dan ook voor kiezen om comfortabeler schoeisel aan te trekken. Comfortabel schoeisel kan ook luxueus zijn. Denk bijvoorbeeld aan Veja tennisschoenen. Deze milieuvriendelijke Veja tennisschoenen dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en ook nog eens trendy. Ideaal als je comfortabele schoenen wilt aantrekken zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze zijn verkrijgbaar bij Van Arendonk, om er maar een paar te noemen.