Een spel verzinnen COMPUTER: zo doe je het!

0
709

Als je met tieners in je huis woont, zal op de een of andere manier de behoefte aan een gameCOMPUTER ontstaan. Dat kun je als mama's en papa eigenlijk niet voorkomen. Voor de tieners van vandaag zijn online games de match tussen socializen onderweg. Het hele sociale leven van onze tieners speelt zich online af. Dat is even wennen voor ons ouders van een andere generatie. Zelf had ik veel moeite met het idee dat die videospelletjes ooit mijn woonplaats zouden betreffen. Geven ze niet aan op fysiek geweld? Zullen mijn kinderen niet die vreemde nerds worden die niet meer begrijpen hoe ze mensen in werkelijkheid moeten managen? Ik weet zeker dat ik niet de enige moeders en vaders ben met dat soort zorgen. Maar ik zal niet de enige moeders en vaders zijn die ontdekken dat pc-gaming onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale-mediasites. De manieren zijn nu verschillend, de vriendenclub is online en ook de spelletjes hebben ze met elkaar. Je verlangt niet zo goed naar je kind daarbuiten, wat doe je? Je praat met je zoon en hij wil normaal gesproken zijn eigen pc-gaming-pc maken om ervoor te zorgen dat hij mee kan doen met zijn vrienden. En ook jij gaat mee, want dat hoort bij dit moment. Tijd dus voor deze cruciale aanwinst.

Game PC in elkaar zetten: hoe doe je dat precies?

Mijn kind wilde zelf een videogame-pc ontwikkelen. Hij had al ontdekt hoe dat er zeker uit zou zien. Ik wilde hem echt niet tegenhouden, maar het budget was zeker niet eindeloos. Toch werd het nuttig om op de kennis van mijn kind te rekenen. Hij was er duidelijk al enkele maanden diep in ondergedompeld. Het budgetplan was mijn limiet en daarbinnen mocht hij zijn pc-gaming-pc in elkaar zetten. Als algemene leek vroeg ik hem waar hij op let bij de aankoop. Mijn jongen legde uit dat het uiterst essentieel is dat je begrijpt welke games je het meest waarschijnlijk zou spelen en ook precies wat je nodig had. Hij wilde meer schijfruimte en ook een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Er zijn echter tal van andere keuzes waaruit u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en een effectieve processor. Niet dat ik weet wat dit allemaal suggereert, maar mijn kind legde het naadloos uit.

gewoon spelen

Met mijn budgetplan en ook zijn kennis begonnen we online te zoeken en dus stelde mijn jongen zijn perfecte computer voor videogames samen. Hij kan nu weer online lid worden van zijn vrienden. Toch stuur ik hem ook af en toe. Sociaal zijn op de computer is zowel leuk als belangrijk, maar dat geldt ook voor lichaamsbeweging en mensen die echt voldoening schenken. Zo zijn beide generaties weer geïntegreerd!