Een vlog-videocamera is niet zomaar een videocamera

0
973

Het

is momenteel heel gebruikelijk om jezelf te filmen en deze video's ook te delen op YouTube, Facebook, Instagram, TikTok en verschillende andere sociale netwerken. Dit gebeurt veel dat er een unieke videocamera voor zogenaamd vloggen is gemaakt. (Vlogging = vsuggestie blog) Met deze unieke camera, die zich gedraagt ​​en ook klein is en ook gemakkelijk in de hand ligt, kun je een van de meest plezierige, amusante , het verplaatsen van videoclips. De vlogcamera blijft in veel gevallen uitgerust met een statief of heeft de keuze om een ​​statief te gebruiken. Met een statief zorg je ervoor dat de videocamera niet stagneert tijdens je opnames. Dit zorgt voor een rustigere foto voor de kijkers.

Waarom zou je een videocamera speciaal voor vloggen kopen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je mobiel te gebruiken om vlogs te maken. Toch zijn er kansen dat uw opslagruimte zeker heel snel vol zit. En ook al is de kwaliteit van verschillende mobiele telefoons uitstekend, met een speciale videocamera, die gemaakt is om te vloggen, is de hoge kwaliteit constant veel beter. Het geluid is ook veel beter beheersbaar. Dat beeld en geluid is natuurlijk essentieel als je succesvol wilt zijn als vlogger. Als mensen je niet kunnen herkennen of als de foto's onstabiel of onscherp zijn, krijg je zeker nooit een groot publiek.

Toch is er nog meer

De camera, die de meesten van ons uit onze kindertijd herkennen, is nog steeds een favoriet item. Jeugdige ouders kiezen er specifiek voor om een ​​camera aan te schaffen. De eerste lachjes, de eerste woordjes, het allereerste kruipen/tijgertje/lopen, het eerste fietsen, de allereerste keer naar de instelling, de eerste zwemles, de eerste trillende tand en natuurlijk kunnen alle verjaardagen er snel mee worden gefilmd. Een camcorder gebruiken als vlogcamera is natuurlijk ook mogelijk, maar daar is hij niet echt voor gemaakt.

En hoe zit het met een camera voor wilde dieren?

Door het begin van de coronacrisis zijn we eigenlijk massaal de natuur ingegaan. We maken foto's van de gezondheid en in het hout, zowel op het strand als in de duinen. U kunt echter nog een stap extra gaan. Stel dat u meer dan alleen gemiddelde interesse heeft in de natuur en de huisdieren die daar leven? Daarna is het aanschaffen van een videocamera voor wilde dieren iets voor jou. U kunt een videocamera voor dieren in het wild opzetten en deze daarna op bandopname zetten zodra er iets voor de lens verschijnt. Je kunt er bij blijven (op afstand), maar je kunt deze camera ook neerleggen en de volgende dag terugkomen.